Missie van EchtIJs

‘Het is mijn missie om het gezondste ijs van Nederland te maken!’ 

EchtIJs.nl is een kleine ambachtelijke ijsmakerij op de Veluwe. Voor de bereiding van EchtIJs gebruik ik mooie, verse producten die ik het liefst lokaal inkoop. EchtIJs is dus vrij van kunstmatige geur- en smaakstoffenLactosevrij, glutenvrij, Vegan!!

Na jarenlang als zelfstandig ondernemer actief te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Nadat ik mijn bedrijf had verkocht is er in ontstane vrije tijd een nieuw idee geboren. Vanuit mijn wens om gezonder te leven en met echte en verse producten te willen werken, is EchtIJs.nl ontstaan. Na een zoektocht naar concepten in ijs, heb ik trainingen en cursussen gevolgd bij een Italiaanse leermeester, als een eerste investering in iets nieuws. 

Ik wilde ijs leren maken op authentieke wijze, zoals in de Dolomieten (Italië) is ontstaan. De passie voor EchtIJs was geboren!

100% natuurlijk ijs

Ik vergaarde kennis over ijsbereiding -volgens Italiaans recept-, het ambachtelijk draaien van ijs, het toevoegen van smaak en de kunst van het weglaten van onnodige toevoegingen zoals kunstmatige geur- en smaakstoffen. Met als resultaat maar 1 ding: EchtIJs. IJs dat barst van het fruit, 100% natuurlijk is en op de ambachtelijke manier is gemaakt.

En die authentieke Italiaanse leerschool (s)maakt het verschil. Want EchtIJs smaakt naar meer. Dat proef je. Meteen!  


Bekijk al onze smaken.